Tuesday, February 22, 2011

Permulaan...... =D

Org dlu2 kta "there is always the first step in everything" jdi ni la langkah pertama aku dalam dunia blogger ni... Kalau dunia skrang ni xde blog org akan kta ketingalan zaman..... Hahahaha.... Quite funny on the statement, slu x pernah nak kenal pun apa blog ni... Tpi bila duk member duk buat nampak menarik plak... Byk benda bleh diceritakan, dicelotehkan dan  nak cari income pun dah pakai blog skrang.... Jdi utk blogger suma, anak didik ni nak mintak la tunjuk ajar dalam dunai blog ni.... Dan tima kasih ducapkan kpd member2 yg menyokong aku selama ni.. Bermulan la kisah aku sebagai seorg budoks cs.... =D